Skip to main content
Veggsystemer

Slik blir hjemmet unikt med glassløsninger!

- Her er syv smarte grep som gjør hjemmet spennende og
funksjonelt

Glassvegger blir stadig mer populært i små og store boliger. Med romdeler får du en fleksibel vegg som deler av og åpner opp rommet etter behov- samtidig skaper glass en lys og luftig romfølelse. Det gir fleksible rom med moderne linjer.

En romdeler er normalt rask å sette opp, den kan stå litt ut i rommet eller skjules inn i veggen. Blir det nye rommet overflødig senere, er romdeleren enkel å demontere og gulv like fint som før.

7 smarte grep for rominndeling:

1. Åpen/lukket kjøkkenløsning
Åpen stue- og kjøkkenløsning er fint når du underholder gjester og smaker til sausen en siste gang. Når kjøkkenbenken fylles opp med stabler av skitne tallerkener, er det derimot praktisk å skyve veggen igjen. Gjester trenger ikke være vitne til oppvasken.

2. Hjemmekontor
Mange drømmer om et eget kontor som skiller mellom jobb og fritid. Mens et nytt rom med ordinær fast vegg kan gjøre stua liten og trang, slipper glassveggen sollyset igjennom. Glasset demper lyd nesten like godt som en fast vegg, så man kan jobbe i ro og fred selv om familien er hjemme. Samtidig har du et sted å gjemme bort sakspapirer og datamaskin etter endt arbeidsdag.

3. Sovealkove
Har du en liten leilighet med steng i stua, står antakeligvis et soverom øverst på ønskelista. Hvis en vegg stjeler for mye av den lille stua, kan romdeler løse problemet. Når den er lukket, slipper du å vise frem den uoppredde senga om det plutselig banker på døra.

4. Walk-in closet
Et romslig walk-in closet er drømmerommet for mange. Med romdeler kan man enkelt ramme inn en passende del av soverommet til klær, sko og skjerf. Velger du en romdeler med speil kan du vurdere antrekket mens du skifter.

5. Bad/vaskerom
Hvorfor begrense seg til klær? Andre nødvendige funksjoner kan også skjules bak en vakker fasade, ønsker du et penere bad, men innser at vaskemaskinen og tørketrommel i hjørnet ødelegger det rene utrykket? Gjem dem bak en dekorativ skyvedør som forvandler nødvendig vaskeroms funksjoner il en lekker detalj.

6. Bøttekott
Det er topp når støvsuger og mopp er skilt fra gangen i eget bøttekott. Med en skyvedør kan du trylle frem et lite kott der du egentlig ikke har plass til å bygge et.

7. Lekerom
Med barn i huset blir fort både lekekrok og tv- stue et sted som aldri blir ryddig. Hvorfor ikke skulle ut akkurat den delen av rommet med en fleksibel romdeler? Så skjermer du resten av stua for lyd i samme slengen.

Hvorfor ikke utnytte plassen maksimalt?