Skip to main content

Proffkunde

Balkonginnglassing

Farstad Profilsystemer tilbyr en komplett løsning for balkonginnglassing, fra detaljplanlegging og prosjektering til produksjon og montasje. Med et bredt utvalg av profilsystemer samt dedikerte montører med ekspertise innen balkonginnglassing, kan vi raskt starte og ferdigstille på ønsket fremdriftsplan. Våre produkter er tilpasset norske værforhold med rustfrie hjul og kulelagre.

 • Vår standard innglassing er tilgjengelig med både sikkerhetsglass og isolerglass. Innglassingen produseres etter nøyaktige mål og gir deg god luftemulighet og åpning. Den kan monteres enten oppå eller bak rekkverket og leveres som både dører og vinduer.

  Profilsystem
  Profilsystemet er en uisolert aluminiumsprofil med børstepakning mellom skyvefeltene. Det inkluderer en bunnskinne med fall og drenering, samt en toppskinne. Skyvefeltene parkeres i en garasjeprofil.

  Glasstyper
  Vi tilbyr ulike glasstyper, inkludert laminert glass med en tykkelse på 6.38 mm (U-verdi på 5.0) og alternativt 4-8-4 mm isolerglass med argongass (U-verdi på 2.5).

  Overflatebehandling
  Innglassingen leveres som standard i fargene hvit (RAL 9010), sort (RAL 9005) eller natureloksert, men kan også tilpasses etter ønsket RAL-farge.

  Lås
  Du kan velge mellom en tapplås eller en gjennomgående sylinderlås for sikring.

  Mål
  Målene til innglassingen kan tilpasses med høyder opp til 240 cm og ubegrensede bredder.
  Karmbreddene og byggemålene varierer, med en bunnskinne som har en bredde på 95 mm og høyde på 45/25 mm. Total breddemed 4 skyvefelt bygger 120 mm.

 • Bruksområde
  Vårt innglassingssystem er ideelt for balkonger og hagestuer. Det monteres direkte i åpningen og leveres som skyvefelt

  Profilsystem
  Vi bruker et uisolert aluminium profilsystem med børstepakning mellom skyvefeltene. Systemet inkluderer en bunnskinne med fall og drenering, samt en toppskinne. Skyvefeltene parkeres i en garasjeprofil.

  Glasstyper
  Du kan velge mellom laminert glass med en tykkelse på 6.38 mm (U-verdi på 5.0) eller alternativt 4-8-4 mm isolerglass med argongass (U-verdi på 2.5).

  Overflatebehandling
  Standardfargene vi tilbyr er hvit (RAL 9010) og eloksert aluminium (lys grå). Hvis du ønsker en annen farge, kan vi levere etter valgfri RAL-kode.

  Lås
  Det leveres med enten en tapplås eller en gjennomgående sylinderlås.

  Mål
  Vi tilpasser høyden etter dine behov, med mulighet for høyder opp til 280 cm. Bredden kan være ubegrenset. Karmbredder/byggemål: Bunnskinnen har en bredde på 124 mm og en høyde på 60 mm. Total breddemed 3 skyvefelt bygger 150 mm.

 • Vårt innglassing er tilgjengelig med laminert sikkerhetsglass og herdet glass utførelse. Den produseres etter nøyaktige mål, gir deg god luftemulighet og åpning, og kan monteres enten oppå eller bak rekkverket. Velg mellom skyvedører og skyvevinduer for fleksibel tilpasning.

  Profilsystemet
  Profilsystemet er rammeløst mellom dørene, med glassprofil på bunn og topp. Vår egen låseprofil sikrer tetting og låsing av felt, med glasspakning for ekstra tetthet.

  Glasstyper
  Vi tilbyr ulike glasstyper, inkludert laminert glass (6,38 – 8,76 mm) og herdet glass (6-10 mm). Standardfarge er natureloksert, men du kan fritt lakke i ønsket RAL-kode.

  Lås
  Du kan velge mellom en tapplås eller en gjennomgående sylinderlås for sikring.

  Mål
  Målene tilpasses med høyder opp til 240 cm og ubegrensede bredder. Karmbredder og byggemål varierer, med en bunnskinne på 95 mm bredde og 45/25 mm høyde. Total bredde med 4 skyvefelt bygger 120 mm. Utforsk vår helglass innglassing og skap det perfekte uterommet for året rundt nytelse.

   

 • Farstad skråbalkong gir deg mange muligheter. Med vår balkonginnglassing med rask takbjelke kan du skyve frontene til siden og få frisk luft inn selv om det regner. Du kan sitte under taket og fortsatt nyte den friske luften. Vår balkonginnglassing med skyvbart tak er et av våre mest populære produkter. Den kombinerer både tak og front i ett element. Ved å skyve døren til siden kan du enkelt åpne opp både fronten og taket. Dette gir deg maksimal utnyttelse av plassen og en åpning på opptil 67 prosent. Uansett vær kan du nå nyte solen og varmen på balkongen året rundt.

 • Bruksområde
  Vår hagestue er ideell for deg som ønsker en uisolert uteromsløsning. Den har en solid bærekonstruksjon laget av vårt klikkbare aluminiumssystem.

  Profilsystem
  Vi bruker aluminiumsprofiler av høy kvalitet: A1.Mg.Si.0,5 F22. Overflaten er natureloksert og har en korrosjonsbestandighet på 100% ved normal fuktighet og temperatur. Vi sikrer holdbarhet og kvalitet.

  Skyvedører
  Vårt Farstad 3-spors skyvedørssystem har en aluminiumsbunnskinne med dreneringshull. Topp- og bunnhjul har 5 års garanti, og bunnhjulene kan tåle en maksimal belastning på 120 kg per hjul.

  Glasstype
  Skyvedørene har laminert sikkerhetsglass med PVB-folie (Polyvinylbuteral) på 0,38 mm. Glasset er sammensatt med transparent plastpakning og har en total tykkelse på 6,38 mm. Alternativt kan vi tilby isolerglass med argon på 4-8-4 mm (U-verdi på 2,5). Taket har laminert sikkerhetsglass med PVB-folie på 0,038 mm og transparent plastpakning. Total tykkelse er 8,76 mm. Også her kan du velge isolerglass med argon på 4-8-4 mm (U-verdi på 2,5).

  Overflatebehandling
  Vi tilbyr standardfarger som hvit RAL 9016, eloksert aluminium (lys grå) og sort RAL 9005. Du kan også velge en RAL-kode etter eget ønske for å tilpasse utseendet til dine preferanser.

  Lås
  Vårt Trioving hakelåssystem gir deg sikkerhet og trygghet.

  Mål
  Vi tilpasser høyden etter dine behov, med maksimal høyde på 280 cm. Bredden er ubegrenset. Karmbredder og byggemål er som følger: Bunnskinne bredde på 124 mm og høyde på 60 mm. Total bredde med 3 skyvefelt er 150 mm.

 • Innglassing av balkonger og terrasser tilbyr en effektiv beskyttelse mot værforhold og støy gjennom hele året. Ved å innglasse balkongen får du en utvidet utesesong og en lun og komfortabel uteplass uavhengig av værforholdene.

  En av de mest fremtredende fordelene med Farstad balkonginnglassing er støyredusering. Støykravene må overholdes, og støyforurensning kan være et betydelig problem i urbane områder, spesielt for eiendommer som ligger nær travle gater, motorveier eller jernbaner. Innglassing av balkongen kan betydelig redusere mengden støy som trenger inn i leiligheten, og dermed kan du nyte en roligere og mer avslappende tilværelse selv i travle byområder.

  Optimalisering av støyskjerming er en viktig faktor både for rommene bak balkongen og selve balkongen. Dette gjør det mulig å oppfylle spesifikke støykrav og sikre en behagelig og stille atmosfære for beboerne.

 • Med vårt helglass balkongsystem skaper du et komfortabelt, funksjonelt og stilfullt uterom som kan nytes året rundt. Det er designet med et praktisk skyve/vende system som gir deg en 100% åpen balkong. Når systemet er parkert, kan glassene enkelt vendes inn mot balkongen. Dette gjør det trygt og enkelt å stå på balkongen og vaske glassene. Med vår løsning får du både funksjonalitet og praktisk vedlikehold av balkongen.

  Foldedører uten ramme/helglass

  Bruksområde
  Vår innglassing av balkonger og hagestuer er spesialdesignet for å gi deg et allsidig og beskyttet uterom. Ved å montere systemet oppå eller bak rekkverket

  Profilsystem
  Vi bruker et holdbart og isolert aluminium profilsystem med plastpakning mellom glassfeltene. Dette sikrer en tett og energieffektiv løsning.

  Glasstyper
  Vi tilbyr er laminert glass med en tykkelse på 8,76 mm og en U-verdi på 5.0. Dette glasset bidrar til både sikkerhet og energieffektivitet. Vi leverer standard farge i natureloksert utførelse, men vi kan også tilpasse fargen etter dine ønsker ved å bruke valgfri RAL-kode.

  Lås
  For å sikre din trygghet og kontroll, leveres innglassingen med en pålitelig innvendig lås. Dette gir deg muligheten til å regulere tilgangen til uterommet ditt.

  Mål
  Vi kan tilpasse høyden på innglassingen opp til 2200 cm. Bredden på glassfeltene kan tilpasses etter dine spesifikke mål, slik at du får en skreddersydd løsning som passer perfekt til din balkong eller hagestue.

   

  Foldedører med ramme

  Bruksområde
  Våre foldedører med ramme er ideelle for innglassing av balkonger og hagestuer, og de kan enkelt monteres oppå eller bak rekkverket.

  Profilsystem
  Vi bruker et robust og uisolert aluminium profilsystem med børstepakning mellom skyvefeltene.

  Glasstyper
  Vi tilbyr forskjellige glasstyper for foldedørene. Standardalternativet er laminert glass med en tykkelse på 6.38 mm og en U-verdi på 5.0. Dette glasset gir god isolasjonsevne og sikkerhet. Vi har også muligheten til å levere isolerglass med argon, med målene 4-8-4 mm og en U-verdi på 2.5. Dette gir enda bedre termisk ytelse.

  Overflatebehandling
  Når det gjelder overflatebehandling, leveres foldedørene som standard i fargen Hvit RAL 9010 og natureloksert utførelse. Vi kan imidlertid tilpasse fargen etter dine ønsker ved bruk av valgfri RAL-kode.

  Lås
  For å sikre din trygghet og kontroll, leveres innglassingen med en pålitelig innvendig lås. Dette gir deg muligheten til å regulere tilgangen til uterommet ditt.

  Mål
  Vi kan tilpasse høyden på foldedørene opp til 2400 mm. Bredden på feltene kan tilpasses etter dine spesifikke mål, slik at du får en skreddersydd løsning som passer perfekt til din balkong eller hagestue.Kontaktperson Rogaland

Arne Jacobsen

Prosjektleder Hagestuer / Innglassing

arne@rufa-trading.no 907 41 014

Kontaktperson Norge

Trond Furheim

Prosjektleder Hagestuer / Innglassing

trond@rufa-trading.no 928 33 004