Skip to main content

Proffkunde

Garderobeløsninger

Har du et skap-problem? Vi har den perfekte løsningen for deg! Vårt team av eksperter tilbyr skreddersydde skapløsninger som optimaliserer plassen og gir deg en smart og effektiv oppbevaring av klær og tøy. Uansett om du trenger mer plass, bedre organisering eller en elegant design, tilpasset din stil, er vi her for å hjelpe deg. Vi vise deg hvordan vi kan løse dine oppbevaringsutfordringer på en enkel og praktisk måte!

 • Garderobeløsninger

  Opplev en følelse av hverdagsluksus med vår skreddersydde walk-in garderobeløsning hos Farstad Profilsystemer. Med en walk-in løsning får du ikke bare en imponerende oversikt over garderoben din, men også tilstrekkelig plass til å organisere alt du trenger.

  Vi tilpasser walk-in garderoben nøyaktig etter dine mål og ønsker for utforming. Vårt dedikerte team av eksperter vil hjelpe deg med å tegne, måle og designe den perfekte løsningen som passer dine oppbevaringsbehov.

  Velg mellom innredningskomponenter i eik, hvit, grå eller mørke overflater. Vi tilbyr en rekke elementer som oppheng i ulike størrelser, skuffer, hyller, kurver, bukseuttrekk, slipsoppbevaring, skuffe- og/eller interiørbelysning, skjorteoppheng og skostativ. Mulighetene er mange, og vi vil gjerne vise deg de forskjellige alternativene.

  Ta steget mot en elegant og funksjonell walk-in garderobe som gir deg den ultimate opplevelsen av organisasjon og stil. Hos Farstad Profilsystemer går vi langt for å levere skreddersydde løsninger som imøtekommer dine behov og gir deg den garderoben du alltid har drømt om.

 • Vi har hylleseksjoner/flexiseksjoner, som gir deg optimal utnyttelse av plassen. Med kombinasjonen av hyller, kurver og skuffer, sammen med ulike typer oppheng, kan du skape smart oppbevaring for alle typer klær.

  Våre hylleseksjoner kombineres sømløst med ulike typer oppheng, slik at du kan organisere garderoben din på en effektiv måte. Velg mellom alu natur eller sort garderobestenger, samt skuffehåndtak i samme utførelse. Vi tilbyr et bredt spekter av innredningsmuligheter, i ulike utførelser og farger, for å imøtekomme dine spesifikke ønsker.

  Utnytt plassen din maksimalt og skap en smart og stilfull garderobeløsning med hylleseksjoner/flexiseksjoner fra Farstad Profilsystemer. Vi er dedikert til å levere kvalitetsprodukter som gir deg den optimale oppbevaringsløsningen. Utforsk vårt utvalg og la deg inspirere til å skape en garderobe som passer perfekt til din stil og behov.

 • Skap din ideelle garderobe som passer dine behov og budsjett med vår prisgunstige Basic-kolleksjon.

  Basic-kolleksjonen gir deg mange av de samme funksjonene som Flexi-kolleksjonen, men med noen mindre forskjeller. Du kan forvente stilfulle og funksjonelle garderobeløsninger, selv om det kan være begrensninger på skuffebredde og skuffer uten håndtak.

  Fargevalget i Basic-kolleksjonen inkluderer hvit og grå, slik at du kan velge den fargen som passer best til din stil og innredning. I tillegg tilbyr kolleksjonen en overliggende hattehylle som gir ekstra oppbevaringsplass til dine hodeplagg.

 • Som en etablert forhandler av Norscan-produkter i mange år, tilbyr Farstad et bredt utvalg av trådkurver, skinner, hyller og andre innredningsprodukter. Vi er dedikert til å tilby deg skreddersydde løsninger som passer perfekt til dine mål og behov.

  Når du velger Norscan-produkter hos Farstad, kan du være trygg på at kvaliteten er nøye kvalitetssikret av oss. Vi ønsker å sikre at du får produkter som er holdbare, funksjonelle og tilfredsstiller dine forventninger.

  Enten du trenger trådkurver for oppbevaring av klær, skinner for enkel skyving av hyller eller andre innredningsløsninger, er vi her for å hjelpe deg. Vårt erfarne team vil veilede deg gjennom prosessen og sørge for at du får produkter som gir deg den organisasjonen og funksjonaliteten som oppfyller dine forventninger og behov.Kontaktperson

Mette Farstad

Daglig leder

post@rufa-trading.no 414 59 054