Skip to main content

Proffkunde

Glassvegger

Farstad profilsystemer bistår alt fra detaljplanlegging, prosjektering, oppmåling til produksjon og montasje av kontorvegger til nybygg og rehabiliteringsprosjekt. Vi innehar lagervare av helglass løsninger, skyvedører/fastfelt og slagdører, samt dyktige montører som går utelukkende på veggsystem. Lokal produksjon og stort lagerhold, muliggjør å få prosjekt raskt i gang og ferdigstilt på ønsket fremdriftsplan.

 • Skyvedører

  Farstad Profilsystem kan tilby fleksibile og funksjonell veggsystem med skyvedører og fastfelt. Oppdag Farstad Profilsystemers skyvedører i dag, og skap et rom som er både stilfullt og funksjonelt. Ta kontroll over rominndelingen med våre skreddersydde løsninger!

  Fronter
  Våre fronter skreddersys etter dine ønsker og mål, slik at du får et unikt uttrykk i rommet ditt.

  Fargevalg
  Vi tilbyr et bredt utvalg av farger, enten i standardfarger på lager eller profiler som kan lakkeres etter dine spesifikke ønsker.

  Glass
  Alle våre glassfelt er produsert med sikkerhetsglass i samsvar med gjeldende standarder, slik at du kan føle deg trygg.

  Våre skyvedører kan også leveres med låskasse TV 5049 for ekstra sikkerhet.

   

 • Helglassløsninger

  Våre helglassvegger er utstyrt med lagerførte laminerte sikkerhetsglass som er spesielt behandlet med lydfolie for å skape en rolig og behagelig atmosfære. Med våre standard helglass dørblader er laget av herdet/laminert sikkerhetsglass og en karmstørrelse på 1000 x 2095 mm, kan du skape et elegant og moderne uttrykk i rommet ditt.

  Vi tilbyr også tilpasningsmuligheter som hev/senk terskel etter dine ønsker, slik at du får en sømløs og tilgjengelig inngang til rommet. Våre dører er utstyrt med beslag fra anerkjente DormaKaba, som garanterer kvalitet og pålitelige løsninger til rommet ditt.

 • Slagdører

  Vi har helglass slagdører hos Farstad Profilsystemer. Disse dørene er tilgjengelige i standardstørrelsen 914 x 2040 mm, passer til en karm på 1003 x 2095 mm. Vi tilbyr også tilpasning av mål etter dine spesifikke behov.

  Våre lagerførte helglass slagdører kommer i to varianter: 10 mm herdet glass og 10,76 mm herdet/laminert sikkerhetsglass med lydfolie. Ønsker du andre glasstyper, kan vi også imøtekomme dine spesifikasjoner ved forespørsel. Du har også valget mellom å få døren levert med eller uten låskasse for sylinder.

 • Lyd

  våre helglass slagdører er spesielt utformet for å skape et stille og fredelig miljø. Ved å tilpasse glass- og dørtyper kan vi oppnå imponerende lydisolering.

  Lydisolering er en viktig faktor for å skape et behagelig og produktivt rom. Våre helglass slagdører er utstyrt med avanserte lyddempende egenskaper som gir deg ro og stillhet, samtidig som de opprettholder enestående visuell appell. Vi tilpasser løsningen etter dine spesifikke krav og behov, slik at du kan oppnå den ønskede lydreduserende effekten i rommet ditt.

  Enten det er et kontormiljø, et hotell, en konferansesal eller ethvert annet rom der lydisolering er avgjørende, kan våre helglass slagdører være den ideelle løsningen. Vårt dedikerte team av eksperter vil veilede deg gjennom hele prosessen, fra valg av riktig glass- og dørtype til tilpasning av mål og montering.

  Velg Farstad Profilsystemer for å oppnå den optimale balansen mellom stil, funksjonalitet og skreddersydde løsninger som møter dine spesifikke krav.Kontaktperson Rogaland

Dan Ivarson

Prosjektleder Veggsystem / romdeler

dan@rufa-trading.no 975 00 814

Kontaktperson Norge

Trond Furheim

Prosjektleder Hagestuer / Innglassing

trond@rufa-trading.no 928 33 004