Skip to main content

Proffkunde

Hagestuer

Hagestue/vinterhage fra Farstad Profilsystemer gir en deg mulighet til å skape en ekstra stue, men som samtidig åpner opp for sol, lys og flott natur. Man får et ekstra oppholdsrom ute, med store muligheter for god varme der solen står på.

I solskinn vil det selv ved null grader ute, være over 20 grader inne på terrassen. Da er det viktig at man lett kan åpne og lufte! Det kan du med Farstad innglassing!

Aluminium er et bærekraftig materiale vi ser stor nytte av, som samtidig er klassisk og stilrent. Materialet er miljøvennlig og vedlikeholdsfritt, og benyttes i de fleste av våre installasjoner.

 • Rom+ er en innovativ løsning som utfordrer tradisjonelle hagestuer og uterom. Med dagens behov for fleksible kontor- og hjemmekontorløsninger, bidrar Rom+ til å utvide bruksområdene i hjemmet. Det fungerer som et samlingsted for familien, et hjemmekontor utenfor hjemmet eller en privat hage. Rom+ er en uttrekkbar tak- og veggløsning som enkelt kan trekkes ut fra en dockingstasjon festet til huset eller næringsbygget. Det gir et rom med tak og vegger når behovet oppstår. På kvelden kan det enkelt trekkes sammen inntil husveggen, slik at det ikke er til sjenanse for naboene og vanligvis ikke krever nabovarsel eller byggetillatelser.

 • Glasspaviljongen er en innovativ løsning for hagestuer og uterom. Med sin flersidige base og tykke glassvegger, tilbyr den dobbelt isolerglass med laminert lydfolie for optimal lydisolasjon. Glasspaviljongen utvider bruksområdene i hjemmet, enten som et familieområde, et hjemmekontor eller en privat hage. Med opptil 40dB støyreduksjon skaper den en fredelig atmosfære samtidig som den gir nær kontakt med naturen. Den er praktisk i all slags vær og nesten usynlig i hagen, og gir et lyst og trivelig uterom som er en oase midt i byen. Glasspaviljongen er en unik løsning som kombinerer nærhet til naturen med ro i en urban setting.

 • Farstad Profilsystemer tilbyr vedlikeholdsfrie aluminiumskonstruksjoner med sikkerhetsglass. Vårt produkt har en størrelse på 4000 x 3000 mm, men kan enkelt tilpasses til andre mål etter behov.

  Lås
  Låsen kan være enten gjennomgående eller innvendig. Vi kan også lakkere hagestuen i de fleste RAL-koder mot et tillegg i prisen.

  Glasstype
  Våre hagestuer er utstyrt med laminert enkeltglass, og lengden på glasstaket er 3200 mm. Vi anbefaler en høyde på dørene mellom 2000 mm og 2200 mm. Hagestuen leveres med skyvedører på sidene som gir en åpning på 66 %, samt en skyvedør i front som gir en åpning på 75 %. Du kan velge mellom enkelglass og isolerglass, avhengig av dine preferanser og behov.

  Profilsystem
  Vårt system er utviklet spesielt med tanke på norske forhold og kombinerer vedlikeholdsfrie, slanke profiler med glassflater, noe som skaper et ekstra rom utendørs som føles som en del av interiøret. Med tilførsel av varme kan løsningen forlenge sesongene og gi deg muligheten til å nyte uteplassen året rundt.

  Fargevalg
  Vi har lagerført farger i hvit, svart og aluminium, og vi har også en stor lagerbeholdning som gjør at vi kan levere raskt uten unødvendige mellomledd som øker prisen.

  Vedlagt finner du et bilde av en frittstående hagestue i størrelsen 4×3 meter. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller for å diskutere dine spesifikke behov. Vi er stolte av vår norske produksjon og evnen til å levere kontinuerlig og direkte til våre kunder.

 • Bruksområde
  Farstad profilsystemer tilbyr hagestuer laget av vedlikeholdsfritt aluminium, utstyrt med laminert enkeltglass. Våre hagestuer er tilpasset norske forhold og leveres i ønsket mål og utforming. Med våre hagestuer får du slanke, vedlikeholdsfrie profiler kombinert med glassflater, noe som skaper et ekstra rom utendørs som føles som en del av interiøret. Du kan nyte uteplassen din året rundt og forlenge sesongene ved å tilføre varme til hagestuen.

  Mål
  Målsettingen for en typisk hagestue er en lengde på glasstaket på 3200 mm, men vi kan også tilpasse lengden etter dine spesifikke behov. Vi anbefaler en høyde på dørene mellom 2000 mm og 2200 mm.

  Glasstype
  Hagestuene leveres med skyvedører på sidene som gir en åpning på 66 %, samt en skyvedør i front som gir en åpning på 75 %. Du kan velge mellom enkelglass og isolerglass, avhengig av dine preferanser og behov.

  Lås
  Låsen kan være enten gjennomgående eller innvendig.

  Fargevalg
  Vi tilbyr også muligheten til å lakkere hagestuene i de fleste RAL-koder mot en tilleggspris, slik at du kan tilpasse fargen etter din personlige stil.

  Våre produkter er produsert i Norge, og vi har stor lagerbeholdning som gjør at vi kan levere raskt uten unødvendige mellomledd som øker prisen.

  Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller for å diskutere dine spesifikke behov.Kontaktperson

Trond Furheim

Prosjektleder Hagestuer / Innglassing

trond@rufa-trading.no 928 33 004