Proff

Hagestuer

Hagestue/vinterhage fra Farstad Profilsystemer gir en deg mulighet til å skape en ekstra stue, men som samtidig åpner opp for sol, lys og flott natur. Man får et ekstra oppholdsrom ute, med store muligheter for god varme der solen står på.

I solskinn vil det selv ved null grader ute, være over 20 grader inne på terrassen. Da er det viktig at man lett kan åpne og lufte! Det kan du med Farstad innglassing!

Aluminium er et bærekraftig materiale vi ser stor nytte av, som samtidig er klassisk og stilrent. Materialet er miljøvennlig og vedlikeholdsfritt, og benyttes i de fleste av våre installasjoner.

  • Farstad Hagestue med fast tak er et norsk utviklet aluminiums system som er tilpasset våre barske forhold. Alle profilene er av aluminium, eloksert eller pulverlakkerte.

    Basisprofilene er dimensjonert for norske vindforhold og alle hjul er rustfrie og med kulelager, noe som gir en nesten lydløs gange. Glasspartiene leveres med sikkerhetsglass etter ønske og krav.

    Systemet kan også leveres med enkelt energiglass som gir en behagelig komfort med U verdi nær tolags isolerglass. Innglassingssystemet produseres på mål, etter kundes ønske.

    Skråbalkonger med fast tak kan bygges ut 360cm fra husveggenKontaktperson

Trond Furheim

Prosjektleder Hagestuer / Innglassing

trond@rufa-trading.no 928 33 004