Skip to main content

Proffkunde

Pergola/glasstak

En pergola er en fantastisk tillegg til boligen din som gir den et eksklusivt preg og skaper en ekstra lun uteplass. Hos oss kan du bygge en pergola ved å bruke våre spesialdesignede eller vårt profilsystem for montering på trevirke.

Våre glasstak passer perfekt sammen med vår innovative Click-konstruksjon. Glasstaket gir deg muligheten til å nyte utendørsområdet ditt samtidig som du beskyttes mot værforholdene. Det gir en behagelig atmosfære under pergolaen og gir deg muligheten til å utnytte uteplassen året rundt i lang tid.

 • Oppdag Farstad Glassbaldakin – et elegant og funksjonelt tillegg til ditt uterom. Vår baldakin er utstyrt med rustfrie stag og festplater på veggen, og leveres i standardmål med to lag herdet og laminert glass som møter alle moderne krav. Med rustfrie beslag og stag i satinert overflate, komplett med gummipakninger, garanterer vi en holdbar og stilig løsning. Enkel selvmontering er en annen fordel ved vårt system. Skap et imponerende uttrykk med Farstad Glassbaldakin!

 • Bilde av hagen til et hus som viser pargola på terrassen . Det er sittegrupper under pargolaen.

  Vi tilbyr laminert enkeltglass med imponerende dimensjoner på 6000 x 3000mm. Vårt system er spesielt utviklet med tanke på norske forhold, og vi anbefaler en høyde på dører mellom 2000mm og 2200mm.

  Ved å velge vårt system, får du en skreddersydd løsning som tilpasses etter dine ønskede mål og utforming. Det er også enkelt å ettermontere skyvepartier hvis du ønsker å bruke det som vindskjerming eller lage en hagestue.

  Våre produkter er laget av vedlikeholdsfri aluminium som kan lakkert i de fleste RAL-koder mot en tilleggskostnad. Vi har lagerført dimensjoner og farger, inkludert hvit, svart og aluminium natur, slik at vi kan levere raskt og uten fordyrende mellomledd.

  Som en norsk produsent med stor lagerbeholdning, er vi i stand til å levere kontinuerlig og effektivt. Du kan stole på oss for pålitelige produkter av høy kvalitet uten unødvendige forsinkelser.

 • Et close-up bilde av en tak terrasse der det viser at de har store glassvegger og skyvedører mot terrassen.

  Vårt eget utviklede taksystem i glass og aluminium er en ideell løsning for å skape et imponerende uterom. Med dette systemet kan du montere et vedlikeholdsfritt glasstak på en stål- eller trekonstruksjon. Vi tilpasser glasstaket etter dine spesifikke mål, og det kan ha en bredde mellom bjelkene på opptil 80 cm.

  Vi tilbyr også pakkeløsninger med standard glassbredde og lengder opptil 300 cm til svært konkurransedyktige priser. Disse pakkeløsningene er enkle å montere, perfekte hvis du ønsker å gjøre det selv.

  Vårt glasstaksystem passer utmerket sammen med vår Click-konstruksjon. Denne kombinasjonen gir et sømløst og stilrent utseende, samtidig som det er enkelt å installere.


Referansebilder av Pergola/glasstak


Kontaktperson

Trond Furheim

Prosjektleder Hagestuer / Innglassing

trond@rufa-trading.no 928 33 004