Skip to main content

Proffkunde

Rekkverk/vindskjerm

Rekkverk i glass og aluminium er et vedlikeholdsfritt alternativ med et flott design som skjermer mot vind og beholder utsikten og lyset. Farstads egenutviklede rekkverk/vindskjerm i aluminium kan tilpasses egne behov og størrelser. Glasset som monteres i rekkverket kan varieres i innfesting og utseende.
Rekkverket kan leveres med og uten håndløper og lagerføres i hvit og natureloksert aluminium. Vi har pakkeløsninger som kan tilpasses på høyder og bredder til uslåelige priser.

 • Glasstype
  Vi tilbyr Herdet Laminert Sikkerhetsglass av typen SGG Stadip Securit med en tykkelse på 17,14 mm eller tykkere.

  Kvalitet
  Dette kvalitetsglasset er konstruert med to eller flere herdede glassplater med PVB folie mellom hver plate. Det er produsert i samsvar med gjeldende EN/NS Standard og oppfyller våre høye standarder for kvalitet og ytelse. Glasset blir produsert etter dine spesifikasjoner og våre egne standarder.

  Styrke egenskaper
  SGG Stadip Securit kombinerer styrken til herdet glass med fordelene av laminert glass. Glasset opprettholder herdet glassets styrke, inkludert mot «stump» belastninger av kort varighet. I tillegg vil hvert glass i strukturen holdes sammen av PVB folien ved eventuell brekkasje. Denne kombinasjonen sikrer både sikkerhet og ytelse, samtidig som det ikke påvirker glassets optiske egenskaper.

  Håndløper
  For å forbedre stabiliteten på glassrekkverket og beskytte de utsatte kantene av glasset, anbefaler vi bruk av en håndløper. Håndløperen gir ekstra støtte og sikkerhet, samtidig som den gir en estetisk og helhetlig finish til rekkverket.

   

 • Rekkverket kan monteres front- eller toppmontert på platen, og håndløperen er tilrettelagt for våre innglassingssystemer og løsninger. Alle aluminiumsprofilene festes med syrefaste monteringsskruer i alle sammenføyninger for solid konstruksjon og langvarig holdbarhet.

  Glasstyper
  Vi tilbyr Herdet laminert eller laminert sikkerhetsglass av typen SGG Stadip Securit med en tykkelse på 8,76 mm eller tykkere.

  Kvalitet
  SGG Stadip Securit er kjent for sin høye kvalitet som laminert sikkerhetsglass. Oppbygningen med to eller flere lag glass i kombinasjon med PVB-folien gir glasset ekstra styrke og sikkerhet. Glasset er levert etter dine beskrivelse, og i henhold til vår standard.

  Styrke/egenskapen
  Med SGG Stadip Securit får du styrken fra to til flere lag glass og fordelene av laminert glass som gir glasset ekstra styrke og sikkerhet. Ved eventuell brekkasje vil hvert glasslag holdes sammen av PVB-folien. Lamineringen påvirker normalt ikke glassets optiske egenskaper, og PVB-folien har en lav UV-transmisjon på ca. 2 %.

  Håndløper
  For ekstra stabilitet på glassrekkverket og beskyttelse av den utsatte glasskanten, anbefaler vi en håndløper i samme utførelse som våre balkonginnglassinger. Håndløperen gir ikke bare ekstra støtte, men gir også en helhetlig og stilfull finish til rekkverket.

 • Vår vindskjerming på toppen av rekkverk passer perfekt til ulike løsninger og terrasser. Glasset monteres i slitesterke og elokserte aluminiumsprofiler, som festes direkte på eksisterende rekkverk. Dette skaper en beskyttet og lun uteplass. Stolpene kan også lakkeres i et bredt utvalg av RAL-farger, slik at de matcher din personlige stil og estetikk.

  Vår vindskjerming produseres etter dine ønskede mål, lokalt på vårt verksted på Forus. Vi sikrer dermed skreddersydde løsninger som passer perfekt til ditt uterom.

  For mer detaljert informasjon og tekniske spesifikasjoner, kan du se vår Stolperekkverk-kategori. Her finner du ytterligere detaljer om våre produkter og deres egenskaper.


Referansebilder av Rekkverk/vindskjerm


Kontaktperson

Trond Furheim

Prosjektleder Hagestuer / Innglassing

trond@rufa-trading.no 928 33 004