Skip to main content

Proffkunde

Skyvedører/romdeler

Vi i Farstad Profilsystemer tilbyr fleksible og praktiske skyvedør- og veggløsninger som passer både til kontorer og hjem. Med våre romdelere kan du enkelt skape et eget rom uten behov for snekker- og malerarbeid. Du kan selv bestemme plassering, grad av innsyn og funksjonalitet. Vi tilpasser skyvedører til garderober, boder og mer etter ønsket bredde og høyde – ingenting er umulig for oss. Vi har løsninger for utfordrende dimensjoner, skråtak og et bredt utvalg av materialer som passer enhver smak.

 • Vi kan tilby deg innovative løsninger med skyvedører som tar minimalt med plass, samtidig som de gir deg mulighet til å skape avskjerming og inndeling i rom.Du får presisjonsmålte skyvedører tilpasset til dine behov. Uansett om du har skråtak eller ikke. Utforsk vårt utvalg og la deg inspirere til å skape et rom med karakter og fleksibilitet!

  Fronter
  Finn det perfekte uttrykket for dine fronter med et bredt utvalg hos Farstad profilsystemer. Velg blant fargerike glass, dekorspeil, treverk eller melamin i ulike nyanser, eller kombiner dem etter ønske. Muligheten for sprosseinndeling gir deg full kreativ frihet.

  Profilsystem/rammer
  Våre profiler, som den robuste DS3000 sikrer stabilitet og mangfold når det gjelder valg av plater, fronter og sprosser. Med fjørdempede hjul, doble kulelagerhjul på toppen, demping og inntrekk, oppnår du en solid og eksklusiv følelse i garderoben. ES2600 er en smalere og lettere profiltype til skyvedører. Dette gjør at DS2600 er et rimelig og fint alternativ til DS3000. Begge profilene leveres komplett med topp- og bunnskinne, og er enkle å montere selv.

  Overflatebehandling profiler
  Du kan velge mellom matt eller glanset pulverlakkering, eller en naturfarget overflatebehandling.

  Fargevalg
  Profilene kan tilpasses i de fleste RAL-koder, og våre standard lagervarer inkluderer hvitt, sort og naturfarget aluminium.

  Oppdag Farstad profilsystemers skyvedører i dag, og skap et inspirerende og funksjonelt rom med enkle, stilfulle og pålitelige løsninger!

  Mål
  Produseres/leveres på eksakte og egne mål.  Antall skyvedører lages etter ønske.

  Bredde: ingen begrensniger
  Høyde: opp til 300cm/dør
  Bunnskinne: 7,8cm
  Toppskinne: 10cm

 • Farstad profilsystem kan skreddersy stilige rominndeling og avskjerming som passer perfekt til ditt rom og dine behov uten å ta ekstra plass. Våre romdelere kan skjules bak veggen, monteres inni veggen eller som en fast installasjon. De tilbyr en stilfull og funksjonell løsning som passer sømløst inn i eksisterende rom. Med lydreduserende effekt og gunstig lysinntrengning skaper de en behagelig atmosfære. Vi kan levere med lås TV 5049 (tilvalg)

  Fronter
  Vi lagerfører et bredt utvalg av romdelere, som leveres med laminert sikkerhetsglass eller ønsket fylling.

  Overflatebehandling
  Overflatebehandlingen kan være natureloksert eller i hvit RAL 9016, og vi tilbyr også alle RAL-koder på forespørsel.

  Fargevalg
  Vi kan levere ønsket RAL kode.

  Mål
  Våre romdelere produseres og leveres på dine eksakte mål, og antall skyvedører tilpasses etter dine ønsker.
  Bredde: det er ingen begrensninger
  Høyden: den blir tilpasset til dine behov.
  Bunnskinne: med enkle interiørterskler
  Toppskinne: styreskinne i taket kan tilpasses
  blir monteringen enkel og problemfri.

  Glass
  Vi tilbyr også lås TV 5049 som et valgfritt tillegg, og glassalternativene inkluderer laminert, herdet/laminert og lydfolier i tykkelsene 6-20 mm.

  Lyd
  Lydreduksjonen varierer fra 24 til 44 db, avhengig av valg av glass og dørtyper, og tilpasses dine spesifikke krav og behov.


Referansebilder av Skyvedører/romdeler


Kontaktperson

Mette Farstad

Daglig leder

post@rufa-trading.no 414 59 054