Skip to main content
Nyheter

Viktig melding fra Farstad til våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere

Kjære kunder, leverandører og samarbeidspartnere

Grunnet økt smitte i samfunnet ber vi alle kunder overholde både påbud og anbefalinger fra myndighetene vedr covid-19 tiltak. Alle kunder bes medbringe munnbind ved varehenting. Ved spørsmål ang din bestilling kontakt gjerne daglig leder direkte: mette@rufa-trading.no

Dagens situasjon påvirker oss alle, og er alvorlig slik den foreligger.

Vi vil med dette informere om at vi i Farstad Profilsystemer forholder oss til alle råd, anbefalinger og pålegg fra FHI, lokale og nasjonale myndigheter.

På grunn av økt produksjon må vi i disse dager fokusere på å opprettholde våre forpliktelser til eksisterende kunder, samt selvsagt også med tanke på smittevern! I den forbindelse vil det nå være mulig å hente varer kun i tidsrommet Mandag-Fredag: 14:30-15:30 Torsdager: 14:30-18:00. Vi håper dette respekteres og ikke medfører problemer for noen av dere.

Alle våre ansatte har fått intern instruks og veiledning ang hensyn som må tas og hygiene tiltak.

Vi ønsker å opprettholde så normal drift som mulig, selvsagt under den strengeste kontroll.

Dersom vi er i tvil om noen viser symptomer på luftveisinfeksjon/corona- holder vi disse hjemme og selvsagt borte fra både kollegaer og kunder.

Alle planlagte installasjoner/montasjer skjer så lenge vi får bekreftet fra kunder at dette er OK, og selvsagt forsikring om at vi tar våre forhåndsregler. Vi ber derfor alle kunder om å informere oss dersom det er en grunn til at planlagte montasjer ikke kan skje. Vi baserer oss på kontroll av det vi kan kontrollere og tillit mellom oss som profesjonell part og dere som kunder.

Vi vil også minne om at de fleste av våre montasjer og befaringer kan fint skje uten fysisk kontakt/tilstedeværelse av dere som kunder. Prosjektleder og selgere kan fint foreta befaring uten dere tilstede og/eller via tlf/facetime eller lign. Samt at montasje foregår normalt utendørs, og behøver ikke tilstedeværelse av dere som kunde.

Dersom det er spm og/eller avklaringer dere ønsker- ta gjeren direkte kontakt med daglig leder: mette@rufa-trading.no

Vi ønsker alle god helse og minner om at vi er alle i samme situasjon og ønsker å komme ut av dette sterkere og samlet.